top of page

Livrare & Retur

Costul și Durata de Livrare

​Cost

 

România

Activitatea noastră se desfășoară stric online. Costurile de tranport sunt valabile pentru toată aria de acoperire a curierilor cu care colaborăm. Dacă costul de transport depășește suma oferită de site, te vom contacta pentru a găsi cea mai bună soluție pentru ambele părți. Costul transportului pe teritoriul României este de 16 lei.


Livrare Internațională

Livrăm pe toate continentele. Lumânările noastre sunt turnate manual, împachetate și livrate din atelierul nostru din Sibiu, România. 

  • Livrare în Europa

Costul transportului pentru toate comenzile din Europa cu o greutate între 0-5 kg este unul fix de €30. Pentru comenzile cu greutatea coletului cuprins între 6 -10 kg, costul transportului va fi €50.

  • Restul lumii

Costul transportului pentru toate comenzile din Europa cu o greutate între 0-5 kg este unul fix de €50. Pentru comenzile cu greutatea coletului cuprins între 6 -10 kg, costul transportului va fi €80.

Vă rugăm să luați în considerare faptul că pachetul dvs poate fi supus taxelor vamale, odată ce va ajunge în orașul dvs. InCandleScent Shop SRL nu va fi responsabil pentru aceste taxe, aceste responsabilități vor surveni clientului. Dacă pachetul va fi refuzat, clientul va suporta atât costul de transport spre destinatar, cât și costul de retur. Vă rugăm să luați în considerare aceste lucruri înainte de a plasa o comandă!


Durată de expediere

Vă rugăm să ne acordați 3-5 zile lucrătoare pentru procesarea comenzii dvs. Odată ce comanda a plecat din atelierul nostru și ajunge în posesia unuia dintre curierii cu care colaborăm, InCandleScent nu mai este responsabil pentru perioada de tranzit. Dacă durata de expediere este mai lungă decât estimează numărul de urmărire, atunci vă rugăm să ne contactați la adresa de mail incadnllescent@gmail.com.


 

Politici de Retur

Conform legii comerțului electronic OG nr.130/2000, art.7 alin.1 consumatorul (cumpărătorul) are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot rămâne în sarcina consumatorului (cumpărătorului ) sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

 

Clientul are dreptul ca, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor comandate, să returneze produsul și să înștiințeze firma asupra deciziei sale de a renunța la produsele comandate, fără obligativitatea invocării unui motiv anume.

 

Returul este acceptat doar atunci când produsele nu prezintă urme de uzură, se afla în stare perfectă (așa cum au fost livrate) și sunt în același ambalaj în care au fost livrate.

 

Clientul are obligația de a păstra ambalajul in starea inițială. În cazul în care acesta prezintă urme de uzură sau este deteriorat ne rezervam dreptul de a nu rambursa banii sau schimba cu un alt produs. Produsele care prezintă defecte precum: lovituri, zgârieturi, etichete murdare sau rupte, urme de uzură prin folosire, pete, crăpături, rupturi, sau sunt utilizate în alte condiții decât cele pentru care au fost create, nu se pot returna.

 

În cazul în care integritatea ambalajului sau a produselor sunt afectate (excepție făcând sigiliul pachetului), ne rezervăm dreptul de a nu înlocui sau rambursa contravaloarea produsului returnat.

 

În cazul în care doriți să returnați produsele, trebuie avute in vedere următoarele:

  • contravaloarea transportului va fi suportată de cumpărător (client);

  • produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care s-au livrat, adică noi și în cutie, împreună cu toate accesoriile aferente produsului, nefolosite, fără pete sau rupturi;

  • in-candle-scent.com se obligă să returneze suma achitată de client, prin transfer bancar (în contul clientului), imediat ce toate condițiile de mai sus au fost îndeplinite, în cel mult 14 zile calendaristice.

 

Suma de bani restituită pentru retur nu va include și cheltuielile de transport (dacă este cazul).

Comenzile cu produse cadou în cadrul diverselor promoții trebuie returnate integral, inclusiv cu produsul trimis cadou. In caz contrar, contravaloarea produsului oferit cadou va fi oprită din suma de rambursat.

 

Pentru returnarea unui produs vă rugăm să ne contactați la 0755369005 sau la adresa de email incandllescent@gmail.com pentru a stabili modalitatea de returnare.

bottom of page