Livrare & Returnare

Politici de Livrare

Pentru Comenzile plasate pe shttps://www.in-candle-scent.com/ avem disponibile mai multe metode de livrare.

Prețul transportului este calculat la finalizarea comenzii, după cum urmează:

  1.  Curier cu ramburs - Pentru comenzi între 1-300 lei - taxa de transport= 25 lei

  2. Curier fără ramburs - Pentru comenzi între 1-300 lei - taxa de transport= 20 lei

Toate comenzile peste 300 lei beneficiază de TRANSPORT GRATUIT, indiferent de metoda de livrare aleasă

Activitatea noastră se desfășoară exclusiv online. 

 

Toate aceste tarife sunt valabile doar pentru adresele ce se afla în aria de acoperire a firmelor de curierat cu care colaborăm. În cazul în care taxa de transport depășește sumele menționate mai sus, vă vom contacta pentru a găsi cea mai avantajoasă soluție pentru ambele părți.

 

Vă rugăm să ne acordați 3-5 zile lucrătoare de la primirea comenzii până la expedierea coletelor. Vă mulțumim!

Politici de Returnare

Conform legii comerțului electronic OG nr.130/2000, art.7 alin.1 consumatorul (cumpărătorul) are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot rămâne în sarcina consumatorului (cumpărătorului ) sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

 

Clientul are dreptul ca, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor comandate, să returneze produsul și să înștiințeze firma asupra deciziei sale de a renunța la produsele comandate, fără obligativitatea invocării unui motiv anume.

 

Returul este acceptat doar atunci când produsele nu prezintă urme de uzură, se afla în stare perfectă (așa cum au fost livrate) și sunt în același ambalaj în care au fost livrate.

 

Clientul are obligația de a păstra ambalajul in starea inițială. În cazul în care acesta prezintă urme de uzură sau este deteriorat ne rezervam dreptul de a nu rambursa banii sau schimba cu un alt produs. Produsele care prezintă defecte precum: lovituri, zgârieturi, etichete murdare sau rupte, urme de uzură prin folosire, pete, crăpături, rupturi, sau sunt utilizate în alte condiții decât cele pentru care au fost create, nu se pot returna.

 

În cazul în care integritatea ambalajului sau a produselor sunt afectate (excepție făcând sigiliul pachetului), ne rezervăm dreptul de a nu înlocui sau rambursa contravaloarea produsului returnat.

 

În cazul în care doriți să returnați produsele, trebuie avute in vedere următoarele:

  • contravaloarea transportului va fi suportată de cumpărător (client);

  • produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care s-au livrat, adică noi și în cutie, împreună cu toate accesoriile aferente produsului, nefolosite, fără pete sau rupturi;

  • in-candle-scent.com se obligă să returneze suma achitată de client, prin transfer bancar (în contul clientului), imediat ce toate condițiile de mai sus au fost îndeplinite, în cel mult 14 zile calendaristice.

 

Suma de bani restituită pentru retur nu va include și cheltuielile de transport (dacă este cazul).

Comenzile cu produse cadou în cadrul diverselor promoții trebuie returnate integral, inclusiv cu produsul trimis cadou. In caz contrar, contravaloarea produsului oferit cadou va fi oprită din suma de rambursat.

 

Pentru returnarea unui produs vă rugăm să ne contactați la 0755369005 sau la adresa de email incandllescent@gmail.com pentru a stabili modalitatea de returnare.