top of page

Termeni & Condiții

InCandleScent Shop S.R.L. oferă acest site web, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe acest site pentru dvs., utilizatorul, ce sunt condiționate de acceptarea tuturor termenilor, condițiilor, politicilor cât și observațiilor menționate aici.


Prin vizitarea/navigarea site-ului in-candle-scent.com și în cazul în care cumpărați un produs/mai multe produse de la noi, vă angajați în "Serviciul nostru" și sunteți de acord să respectați următorii termeni și condiții ("Termeni și condiții", "Termeni"), inclusiv acei termeni și condiții suplimentare și politici menționate aici și / sau disponibile prin hyperlink. Acești Termeni și condiții se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, fără limitare, utilizatorii care sunt/reprezintă browsere, furnizori, clienți, comercianți și / sau creatori de conținut.


Vă rugăm să citiți cu atenție, acești Termeni de utilizare înainte de a accesa sau utiliza site-ul in-candle-scent.com. Prin accesarea sau utilizarea oricărei pagini ale site-ului, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, atunci aveți posibilitatea să nu accesați in-candle-scent.com sau să utilizați serviciile oferite de noi. Dacă acești Termeni și Condiții sunt considerați a fi o ofertă, atunci este necesar să acceptați, în mod expres, acești Termeni și condiții.


Toate funcțiile sau instrumentele noi adăugate în acest magazin vor fi, de asemenea, supuse Termenilor și condițiilor. Puteți revizui oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor din această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții prin postarea actualizărilor și / sau modificărilor site-ului in-candle-scent.com. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea în continuare sau accesarea site-ului web in-candle-scent.com după publicarea oricărei modificări constituie acceptarea acestor modificări.


Magazinul nostru este găzduit de Wix. Această entitate ne furnizează platforma online de comerț electronic care ne permite să vindem produsele și serviciile noastre.
Folosirea in-candle-scent.com presupune acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atenție a acestora. in-candle-scent.com își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recenta versiune poate fi găsită accesând această pagină, numita "Termeni și condiții".

InCandleScent Shop S.R.L. garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul in-candle-scent.com și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in-candle-scent.com în orice altă maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor firmei InCandleScent Shop S.R.L. fără acordul prealabil scris al acesteia.
Dreptul de a crea o legătură web - link - către site-ul in-candle-scent.com este limitat, neexclusiv și revocabil, și este acordat atât timp cât nu aduce prejudicii de orice fel pentru in-candle-scent.com, numai după obținerea în scris sau prin email a acordului nostru.


Termenii pe care îți vei întâlni în cuprinsul acestui text/site, sunt explicați mai jos:
CUMPĂRĂTOR- reprezintă orice persoană fizică, juridică sau orice altă entitate juridică ce plasează o comandă prin intermediul site-ului in-candle-scent.com sau prin telefon 0755369005
VÂNZĂTOR- societatea comercială  InCandleScent Shop S.R.L. înregistrata sat Șelimbăr, comuna Șelimbăr, Str Dinicu Golescu, Nr 2, Bl 2, Sc B; Et 1, Ap 6, jud Sibiu; telefon: 0755369005; înregistrată la Registrul Comerțului Sibiu sub nr. J32/201/03,02,2022 , având codul fiscal nr. 45574623
PRODUSE- orice produs/e afișat/e pe site-ul nostru specificat/e în Comandă, care urmează a fi furnizat/e de către VÂNZĂTOR, CUMPĂRĂTORULUI și care corespund descrierilor de pe site.
FACTURA FISCALĂ - documentul fiscal care este trimis în colet/email cumpărătorului, unde sunt specificate toate informațiile detaliate legate de produsele comandate, datele furnizate de cumpărător, prețul/urile produsului/lor.
COMANDA ONLINE - reprezintă un document electronic unde toate produsele solicitate de către cumpărător sunt menționate. La primirea comenzii Vânzătorul este de acord cu livrarea acestora și cumpărătorul este de acord să efectueze plata acestora la primirea coletului.
CONTRACT- se referă la comanda efectuată de cumpărător online sau la telefon și confirmată de vânzător.


SECȚIUNEA 1 – TERMENII ȘI CONDIȚIILE MAGAZINULUI ONLINE
Prin acceptarea acestor Termeni și condiții, confirmați că aveți cel puțin 18 ani sau că acordați acordul dumneavoastră ca persoanele sub 18 ani, care sunt dependente de dumneavoastră să utilizeze in-candle-scent.com.
Nu aveți dreptul să utilizați produsele/serviciile noastre pentru niciun scop ilegal sau neautorizat și nici nu aveți dreptul să încălcați orice legi din jurisdicția dvs. (inclusiv, dar fără a se limita la legile drepturilor de autor).
Nu trebuie să transmiteți viruși sau coduri de natură distructivă.
O încălcare a oricăruia dintre Termeni va duce la terminarea imediată a dreptului de utilizare a site-ului in-candle-scent.com.


SECȚIUNEA 2 – CONDIȚII GENERALE
InCandleScent Shop S.R.L. își rezervă dreptul de a refuza prestarea serviciilor sau vânzarea produselor oricui, din orice motiv, în orice moment.
Înțelegeți că tot ceea ce se referă la conținutul dvs. (fără a include informații privind cardul de credit) poate fi transferat necriptat și implică (a) transmisiuni pe diferite rețele; și (b) modificări în conformitate cu cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile privind cardurile de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin rețele.
Sunteți de acord să nu reproduceți, să duplicați, să copiați, să vindeți, să revindeți sau să exploatați niciun segment al serviciilor/produselor pe care le oferim sau să accesați orice persoană de contact de pe in-candle-scent.com prin care produsul/serviciul vă este furnizat, fără acceptul nostru, în scris.
Titlurile utilizate în prezentul acord sunt incluse doar pentru comoditate și nu vor limita sau ar afecta în alt mod acești Termeni.
Întregul conținut al firmei InCandleScent Shop S.R.L.  cu site in-candle-scent.com - imagini, desene, texte, grafice, simboluri, sigla, logo, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe și alte date - este proprietatea InCandleScent Shop S.R.L. și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul InCandleScent a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Se permite folosirea site-ului in-candle-scent.com numai in limitele menționate în prezentul acord.


SECȚIUNEA 3 – ACURATEȚE, INTEGRALITATE ȘI CALITATEA INFORMAȚIEI
Nu ne facem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe in-candle-scent.com nu sunt exacte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat numai pentru informații generale și nu trebuie să fie invocat sau utilizat ca singura bază pentru luarea deciziilor fără a consulta surse primare, mai precise, mai complete sau mai timpurii de informații. Orice se bazează pe materialele de pe acest site este pe propriul dvs. risc.
Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice nu sunt actuale și sunt furnizate doar pentru referință. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem nicio obligație de a actualiza orice informație de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dvs. să monitorizați modificările aduse site-ului nostru.


SECȚIUNEA 4 - MODIFICAREA SERVICIULUI ȘI A PREȚURILOR. LIVRAREA PRODUSELOR/SERVICIILOR COMANDATE
InCandleScent Shop S.R.L. își rezervă dreptul de a își selecta clienții. Produsele comercializate prin intermediul site-ului in-candle-scent.com sunt noi, în ambalajul original al producătorului și în momentul livrării sunt însoțite de factura fiscală, conform legislației în vigoare. Produsele și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil.
Prețurile prezentate includ toate taxele aplicabile și nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site.
Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără notificare.
Ne rezervăm dreptul, în orice moment, de a modifica sau de a întrerupe furnizarea serviciului/produsului (sau orice parte sau conținutul acestuia) fără notificare în orice moment.
Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de niciun terț pentru orice modificare, schimbare de preț, suspendare sau întrerupere a serviciului/produsului.
Plata produselor comandate de pe site-ul in-candle-scent.com se poate efectua la livrarea produselor de către curier (ramburs) sau prin plată online printr-un card bancar, mijlocit de platforma Stripe. 
Livrarea produselor se face oriunde pe teritoriul României, prin intermediul firmelor de curierat cu care societatea InCandleScent Shop S.R.L. a încheiat contracte.
TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins între 1-5 zile lucrătoare. Pentru a vedea în cât timp ajunge un produs la dvs. verificați termenul de livrare cu un reprezentant al site-ului in-candle-scent.com 
Costurile de livrare sunt:
- GRATUIT pentru comenzile a căror valoare depășește 300lei.
- costul oferit de firma de curierat cu care se trimite coletul. Acesta poate varia în funcție de localitatea de destinație și modalitatea de plată aleasă, dar media transportului prin curier este de 16 de lei
- costul oferit de firma de curierat cu care se trimite coletul nu este inclus în prețul produselor comandate 
În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, el va fi contactat telefonic de către firma de curierat.
Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună. Factura constituie contractul de vânzare/cumpărare conform legislației române în vigoare. Clientul își exprimă acordul explicit la primirea/semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda și cu nevoile acestuia.
InCandleScent Shop S.R.L. își rezervă dreptul să întârzie sau sa anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de InCandleScent Shop S.R.L. care includ cazuri de forță majoră: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forța majoră conform uzanțelor legii romanești.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi plătite de InCandleScent Shop S.R.L. față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de InCandleScent Shop S.R.L. de la acest client.


SECȚIUNEA 5 – PRODUSE SAU SERVICII (DACĂ ESTE CAZUL)
Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului in-candle-scent.com. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și pot fi returnate sau schimbate numai în conformitate cu politica noastră de returnare.
Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai exact posibil, culorile și imaginile produselor noastre care apar în magazin. Nu putem garanta că afișajul monitorului computerului dvs. va reprezenta pozele în culorile reale
Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați să limităm vânzările produselor sau serviciilor noastre către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurile produselor pot fi modificate oricând fără notificare, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe furnizarea oricărui produs/serviciu în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu realizat pe acest site este nulă, acolo unde aceasta este interzisă.
Noi nu garantăm că, calitatea oricăror produse/servicii, informații sau alte materiale achiziționate sau obținute de dvs. vă vor satisface așteptările sau că orice eroare în ceea ce privește produsul/serviciul va fi corectată.


SECȚIUNEA 6 – ACURATEȚEA FACTURĂRII ȘI INFORMAȚIILE CONTULUI
InCandleScent Shop S.R.L.  își rezervă dreptul de a refuza orice comandă pe care o plasați la noi pe site. Putem, la discreția noastră, să limităm sau să anulam cantitățile cumpărate pe persoană sau pe comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de sau sub același cont de client, același card de credit și / sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și / sau de livrare. În cazul în care efectuăm o modificare sau anularea unei comenzi, este posibil să încercăm să vă informăm contactând adresa de e-mail și / sau adresa de facturare / numărul de telefon furnizat la momentul efectuării comenzii. InCandleScent Shop S.R.L.  își rezervă dreptul de a limita sau de a interzice comenzile care, în opinia noastră, par a fi plasate de către dealeri, persoane care doresc să revândă produsele noastre sau distribuitori.
Sunteți de acord să furnizați date actuale, complete și corecte cumpărături și cont pentru toate achizițiile efectuate la magazinul nostru. Sunteți de acord să vă actualizați prompt contul și alte informații, inclusiv adresa dvs. de e-mail, numerele cărților de credit și datele de expirare, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și să vă contactăm după cum este necesar.
Pentru mai multe detalii, consultați Politica privind returnările.

SECȚIUNEA 7 INFORMAȚII DESPRE RETURUL PRODUSELOR CUMPĂRATE
Clientul poate denunța unilateral contractul cu in-candle-scent.com fără a invoca un motiv, în termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 130/2000 completată de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanță, numai în scris și poate returna produsul (produsele) în același termen de 14 zile.
Astfel, produsele cumpărate de pe site-ul in-candle-scent.com pot fi returnate conform legii, în 14 zile lucrătoare de la primirea lor prin curier.
Înainte de returnarea produsului, este obligatoriu să anunțați telefonic (0755369005) sau pe email (incandlescent@gmail.com) intenția de a returna un produs/mai multe produse.
Produsul va fi returnat în aceeași stare în care s-a livrat, adică nou și în cutie, împreuna cu toate accesoriile aferente produsului, nepurtat/nedesfăcut, fără pete sau rupturi. În caz contrar coletul poate fi trimis înapoi clientului.
În cazul returnării lumânărilor naturale din soia, acestea trebuie să fie în ambalajul original și fără să prezinte urme de o aprindere inițială.
De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, rupte sau forțate etc. Produsele trebuie returnate prin curier rapid. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.
Produsele pot fi returnate fără invocarea vreunui motiv.
Produsul returnat trebuie să fie însoțit de copia după factura, trimis fie pe email la incandllescent@gmail.com, fie printată și trimisă în colet.
Vom înapoia contravaloarea produselor în cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma înapoiată NU include cheltuielile de transport.
Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clienților prin curierat rapid. 


SECȚIUNEA 7 – INSTRUMENTE OPȚIONALE
Este posibil să vă oferim acces la instrumente ale unor terțe părți asupra cărora nu monitorizăm și nici nu avem niciun fel de control sau de intrare.
Luați la cunoștință și sunteți de acord că oferim accesul la astfel de instrumente "ca atare" și "disponibil", fără garanții, reprezentări sau condiții de orice natură și fără nicio aprobare. Nu vom avea nicio răspundere care decurge din utilizarea sau folosirea instrumentelor opționale terțe.
Orice utilizare de către dvs. a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului se realizate, în întregime, pe propriul dvs. risc și discreție și trebuie să vă asigurați că sunteți familiarizat și că sunteți de acord cu termenii oferiți de furnizorii relevanți, de instrumente opționale terțe.
Putem, de asemenea, să oferim pe viitor servicii și / sau funcții noi pe site (inclusiv, lansarea de noi instrumente și resurse). Astfel de caracteristici și / sau servicii noi vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni și condiții.


SECȚIUNEA 8 – LINK-URI TERȚE
Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin intermediul site-ului in-candle-scent.com pot include materiale provenind de la terțe părți.
Link-urile terților de pe acest site vă pot îndruma către site-uri web ale unor terțe părți care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau a preciziei și nu garantăm și nu vom avea nicio responsabilitate sau răspundere pentru materiale sau site-urile terților sau pentru alte materiale, produse sau servicii ale unor terțe părți.
Nu suntem răspunzători pentru niciun prejudiciu sau daună legate de cumpărarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte tranzacții efectuate în legătură cu site-uri web ale unor terțe părți. Consultați cu atenție politicile și practicile terțelor părți și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Plângerile, reclamațiile, nelămuririle sau întrebările referitoare la produsele terților trebuie direcționate către aceste terțe părți.
Site-ul in-candle-scent.com este găzduit de serverele unei terțe firme. InCandleScent nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări ale scripturilor programate. InCandleScent nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului in-candle-scent.com.

SECȚIUNEA 9 – COMENTARIILE UTILIZATORILOR, FEEDBACK-UL ȘI ALTE CERINȚE
Dacă, la cererea noastră, trimiteți anumite solicitări specifice (de exemplu, participări la concursuri) sau fără o solicitare de la noi, trimiteți idei, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale creative, online, prin e-mail, prin poștă sau în alt mod (în mod colectiv recunoscute ca fiind "comentarii"), sunteți de acord că putem oricând, fără restricții, să edităm, să copiem, să publicăm, să distribuim, să traducem și să utilizăm în alt mod, în orice mediu, orice comentarii pe care ni le transmiteți.

Nu avem nicio obligație în ceea ce privește

·         să păstrăm orice comentarii în mod confidențial; 

·         să plătim despăgubiri pentru comentarii;

·         să răspundem la comentarii.

Putem, dar nu avem obligația de a monitoriza, edita sau elimina conținutul pe care îl determinăm la discreția noastră, că este ilegal, ofensator, amenințător, calomniator, defăimător, pornografic, obscen sau în alt fel neplăcut sau care încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți sau acești Termeni și condiții
Sunteți de acord că toate comentariile dvs. nu vor încălca niciun drept al vreunei terțe părți, inclusiv drepturile de autor, marca comercială, confidențialitatea, personalitatea sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, sunteți de acord că toate comentariile dvs. nu vor conține materiale calomnioase sau ilegale, abuzive sau obscene sau orice virus de calculator sau alt program malware care ar putea afecta în orice fel funcționarea site-ului nostru sau a oricărui site web aferent. Nu veți utiliza o adresă de e-mail falsă, să vă veți preface că sunteți altcineva decât în realitate sau să ne induceți în eroare pe noi sau pe terți în ceea ce privește originea oricăror comentarii. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentarii pe care le faceți cât și despre corectitudinea acestora. Nu ne asumam nicio responsabilitate si nu ne asumăm nicio răspundere pentru orice comentarii postate de dumneavoastră sau de orice terță parte.
Utilizatorii care accesează site-ul in-candle-scent.com pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site după o aprobare prealabilă. InCandleScent își rezervă dreptul, dar nu și obligația, de a nu publica pe site comentarii cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care tulbura în vreun un fel viată privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuala, conține viruși, texte reprezentând email-uri în masă sau orice altă formă de spam.

InCandleScent Shop S.R.L.  nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la niciun fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicări electronice, ele fiind oferite sub aceeași limitare a responsabilității ca și restul conținutului de pe site, conform articolelor din acest document. În cazul trimiterii unor informații, altele decât cele legate de procesul de cumpărare/vânzare a unor produse, se considera ca utilizatorul conferă societății InCandleScent și partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum și dreptul de a distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.
Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa incandllescent@gmail.com.


SECȚIUNEA 10 - INFORMAȚII PERSONALE
Prezentarea informațiilor dvs. personale prin intermediul magazinului este reglementată de Politica noastră de confidențialitate.


SECȚIUNEA 11 - ERORI, INACCURĂRI ȘI OMISIUNI
Ocazional pot exista informații pe site-ul in-candle-scent.com care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care se referă la descrierile produselor, prețurilor, promoțiilor, ofertelor, taxelor de expediere ale produselor, timpul de tranzit și disponibilitatea. InCandleScent Shop S.R.L.  își rezervă dreptul de a corecta erorile, inexactitățile sau omisiunile și de a schimba sau actualiza informațiile sau de a anula comenzi dacă orice informație furnizată de site-ul nostru sau de pe orice alt site web aferent este inexactă, în orice moment, fără o notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda) .
Nu ne angajăm să actualizăm, să modificăm sau să clarificăm informațiile de pe site sau de pe orice site web asociat, inclusiv, fără limitare, informații referitoare la prețuri, cu excepția cazurilor prevăzute de lege. Nu trebuie specificată nicio dată actualizată sau actualizată aplicată în cadrul site-ului in-candle-scent.com sau pe orice site web asociat, pentru a indica faptul că toate informațiile de pe site sau de pe orice site web aferent au fost modificate sau actualizate.


SECȚIUNEA 12 - UTILIZĂRI INTERZISE
Pe lângă alte interdicții prevăzute în Termeni și condiții, este interzis să utilizați site-ul in-candle-scent.com sau conținutul acestuia: (a) pentru orice scop ilegal; (b) să solicitați altor persoane să efectueze sau să participe la orice acte ilegale; (c) să încălcați orice reglementări, reguli, legi sau ordonanțe locale internaționale, federale, provinciale sau de stat; (d) să încălcați sau să ne încălcați drepturile de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) pentru hărțuirea, abuzul, insultarea, rănirea, defăimarea, calomnia, intimidarea sau discriminarea pe criterii de gen, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau handicap; (f) să prezintați informații false sau înșelătoare; (g) să încărcați sau să transmiteți viruși sau orice alt tip de cod rău intenționat care va fi sau poate fi utilizat în orice mod care va afecta funcționalitatea sau funcționarea site-ului sau a oricărui site web, a altor site-uri Web sau a Internetului; (h) să colecteze sau să urmărească informațiile personale ale altora; (i) spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape; (j) pentru orice scop obscen sau imoral; sau (k) să interfereze sau să eludeze caracteristicile de securitate ale site-ului sau orice alt site web asociat, alte site-uri Web sau Internet. Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea de către dvs. a site-ului sau a oricărui site web aferent pentru încălcarea oricărei utilizări interzise.


SECȚIUNEA 13 - DECLINAREA GARANȚIILOR; LIMITARE A RĂSPUNDERII
Nu garantăm că folosirea serviciului nostru va fi neîntreruptă, se va realiza în timp util, va fi sigură sau fără erori.
Nu garantăm că rezultatele obținute prin utilizarea serviciului vor fi corecte sau fiabile.
Sunteți de acord, în mod expres, că folosirea sau imposibilitatea de utilizare a site-ului in-candle-scent.com vă aparține( se realizează pe riscul dumneavoastră). Serviciul și toate produsele și serviciile livrate prin intermediul site-ului sunt (cu excepția faptului în care ne-a declarat în mod expres) furnizate "ca atare" și "disponibile" pentru utilizarea dvs., fără nici o reprezentare, garanție sau condiție de orice fel, implicit, inclusiv toate garanțiile implicite sau condițiile de vandabilitate, calitatea comercială, adecvarea pentru un anumit scop, durabilitatea, titlul și garanția de neîncălcare( non-infringement warranty)
Sub nicio formă InCandleScent Shop S.R.L.  nu vor fi răspunzători pentru niciun prejudiciu, pierdere, revendicare sau, incidentală, punitivă, sau daune secundare de orice fel, inclusiv, fără a se limita la profiturile pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de înlocuire sau orice daune similare, indiferent dacă sunt bazate pe contract, prejudiciu (inclusiv neglijența) de la utilizarea vreunui serviciu sau a oricăror produse achiziționate prin intermediul serviciului sau pentru orice altă revendicare legată în vreun fel de utilizarea de către dvs. a serviciului sau a oricărui produs, inclusiv, dar fără a se limita la, orice erori sau omisiuni în orice conținut, sau orice pierdere sau deteriorare de orice natură cauzată ca urmare a utilizării serviciului sau a oricărui conținut (sau produs) postat, transmis sau pus în alt mod la dispoziție prin intermediul serviciului, chiar dacă acesta este informat despre posibilitatea acestuia. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daune secundare sau accidentale, în astfel de state sau jurisdicții răspunderea noastră se limitează la măsura maximă permisă de lege.


SECȚIUNEA 14 - DESPĂGUBIREA
Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să feriți in-candle-scent.com și subsidiarii noștri, filialele, afiliații, partenerii, ofițerii, directorii, agenții, contractanții, licențiatorii, furnizorii de servicii, subcontractorii, , stagiarii , de orice cerere de despăgubire, inclusiv onorariile avocaților rezonabile, făcute de orice terță parte din cauza încălcării acestor Termeni și condiții sau a documentelor pe care le încorporează sau din încălcarea oricărei legi sau a drepturilor unei terțe părți.


SECȚIUNEA 15 - CARACTERUL DE SEPARABILITATE
În cazul în care o prevedere a acestor Termeni și condiții este considerată ilegală, nulă sau inaplicabilă, o astfel de prevedere va fi totuși executorie în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, iar porțiunea inoperabilă va fi considerată separată de acești Termeni Serviciu, această determinare nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea oricăror alte dispoziții rămase.


SECȚIUNEA 16 - REZILIEREA
Obligațiile și responsabilitățile părților, efectuate înainte de data rezilierii, vor rămâne în vigoare în momentul rezilierii prezentului acord pentru toate scopurile.
Acești Termeni de utilizare sunt valabili numai dacă și până la terminarea decisă fie de dvs., fie de noi. Puteți să eliminați acești Termeni și condiții în orice moment anunțând că nu mai doriți să utilizați Serviciile noastre sau când încetați să utilizați site-ul nostru.
Dacă, în opinia noastră, nu reușiți sau suspectăm că nu ați respectat orice termen sau condiție din cuprinsul ”Termeni și condiții”, putem, de asemenea, să reziliem acest acord în orice moment fără notificare și veți fi răspunzători pentru toate sumele datorate inclusiv la data încetării; și / sau, în consecință, vă putem refuza accesul la serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).


SECȚIUNEA 17 – ÎNTREGUL ACORD
Nerespectarea de către noi de a exercita sau pune în aplicare orice drept sau prevedere a acestor Termeni și condiții nu constituie o renunțare la acest drept sau la această prevedere.
Acești Termeni și condiții și orice politici sau reguli de funcționare postate de noi pe acest site sau în legătură cu site-ul constituie întregul acord și înțelegerea dintre dvs. și noi și guvernează utilizarea de către dvs. a site-ului, înlocuind orice acorduri, comunicări și propuneri anterioare, transmise fie pe cale orală sau în scris, între dvs. și noi (inclusiv, dar fără a se limita la, versiuni anterioare ale Termenilor și condițiilor).
Orice ambiguități în interpretarea acestor Termeni și condiții nu vor fi interpretate față de partea care redactează.


SECȚIUNEA 18 – LEGISLAȚIE
Acești Termeni și codiții și orice alte acorduri separate prin care vă furnizăm produse/servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legislația în vigoare și aplicabilă din România


SECȚIUNEA 19 - SCHIMBĂRI ALE TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR PREVĂZUTE DE ACEST DOCUMENT ELECTORNIC
Puteți revizui oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor din această pagină.
Ne rezervăm dreptul, să actualizăm, să modificăm sau să înlocuim orice parte a acestor Termeni și condiții prin postarea actualizărilor și modificărilor site-ului nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic site-ul nostru web pentru vă actualiza cu cea mai recentă variantă. Prin utilizarea site-ului in-candle-scent.com și/sau al oricărui alt serviciu și/sau produs oferit, se consideră că ați citit, înțeles și acceptat integral termenii și condițiile de utilizare ale site-ului. Site-ul in-candle-scent.com cât și societatea care deține toate drepturile asupra site-ului se supun legislației în vigoare din România.


SECTIUNEA 20. DISPOZIȚII FINALE
Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe site-ul in-candle-scent.com și care nu este deja tratată de niciun articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator.

În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parți. Fiind de acord cu acești Termeni si Condiții de Utilizare a InCandleScent Shop S.R.L. , clientul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.
Prin utilizarea site-ului in-candle-scent.com și/sau al oricărui alt serviciu și/sau produs oferit, se consideră că ați citit, înțeles și acceptat integral termenii și condițiile de utilizare ale site-ului in-candle-scent.com. 

SECȚIUNEA 20 - INFORMAȚII DE CONTACT
Întrebările despre Termenii și condițiile trebuie trimise la adresa incandllescent@gmail.com

SECȚIUNEA 21 - DATE DE CONTACT ANPC (AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR)

Adresa: Bucuresti, Bulevardul Aviatorilor nr. 72, sector 1, cod postal 011865 
Pentru a depune o reclamaţie în format electronic vă rugăm să completaţi  Formularul de sesizare online

Telefon: 021.307.67.66

bottom of page