top of page

Refill

Înainte de a completa formularul pentru refill iată ce pași trebuie să urmezi.

1. Curățarea vasului

Dacă în vasul tău a fost un alt fel de ceară, am rugămintea să-l aduci curat. Pentru curățarea recipientului am realizat un tutorial pe care îl găsești aici

2. Alegerea aromelor 

Pune un bilețel pe fiecare vas cu top 3 arome în ordinea preferințelor. Dacă nu o am pe prima, o voi turna pe a 2-a. Aromele trebuie alese din cele disponibile pe site. De asemenea, este esențial ca alături de aromele dorite să scrieți și culoarea, pigmentul și sclipiciul dorit. Dacă găsesc doar aromele, atunci voi presupune că dorești lumânarea simplă, albă, fără sclipici sau alte lucruri adiționale. 

Dacă mă vei lăsa pe mine să aleg, notează „orice”, asta va scurta și timpul de așteptare. Poți vedea toate aromele, culorile
 și nuanțele de sclipici disponibile aici.

3. Timpul de refill și prețul 

În mod normal, timpul de refill este de 14 zile, în funcție de numărul de recipiente și aromele alese. 

Prețul de refill normal este de 20 lei/ 100 g. Eu voi cântări recipientul înainte de a turna ceara și după, iar diferența va rezulta cantitatea finală a lumânării. Pentru lumânările pe care le doriți cu forme speciale precum au fost edițiile speciale, prețul refill-ului este de 25/100 g. 

4. Trimite Vasele

Odată completat formularul, împachetează bine recipientele și trimite-le la:

InCandleScent Shop S.R.L, strada Doamna Stanca, nr 38, scara B, oraș Șelimbăr, Jud Sibiu. cod poștal 557260 

5. Plata și Trimiterea Coletului

După plata facturii, îți trimit lumânările, iar eu sper să primesc poze cu locurile în care ai purtat lumânările InCandleScent.

6. Completează formularul pentru refill

Dacă ai ajuns până aici, atunci am nevoie de mai multe detalii despre vasele pentru refill, pentru a nu le încurca, precum și datele tale de contact ca să ți le pot trimite înapoi. 

Completează acest formular

Mulțumim pentru completarea formularului!

bottom of page